فروشگاه اینترنتی برنتین - فروشگاه تخصصی لوازم خانگی

top

طرز تهیه پاکوره هندی خوشمزهیکشنبه ۱۹, فروردین ۱۳۹۷

طرز تهیه پکوره هندی نیز مانند بسیاری از غذاهای تند از جمله سمبوسه و فلافل بیشتر مختص مردم جنوب کشور و خوزستان است. علت این امر هم کاملاً مشخص است که این نوع غذاها بیشتر با ذائقه ساکنان مناطق گرمسیر سازگار است. لطفاً در دستور تهیه پکوره هندی ما را همراهی بفرمایید.

پکوره از غذاهای تند و خوشمزه است که آن را به عنوان غذای هندی می شناسند. بیشترین زمان برای طرز تهیه پکوره هندی صرف فراهم کردن ادویه می شود. این غذا یک غذای خوش طعم است و مانند فاصولیه ترکیه با فلفل تهیه می شود.

در آموزش های گذشته شما را با طرز تهیه سمبوسه هندی و بریانی هندی که دو غذای مناسب ذائقه ایرانی ها بودن آشنا کردیم. پکوره نیز غذایی می متفاوت است که می تواند محبوبیت زیادی در خانواده های ایرانی بدست آورد.

مواد لازم

  • پیاز نگینی ریز شده: ۲ عدد بزرگ
  • گشنیز ریز شده: یک چهارم لیوان
  • شوید ریز شده: یک چهارم لیوان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
  • تره فرنگی ریز شده: به میزان کم
  • نمک: به میزان لازم
  • آب: یک سوم لیوان
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل سبز تند ریز شده: یک یا دو عدد
  • آرد نخود: سه چهارم لیوان

طرز تهیه پکوره هندی

این غذا دستور پخت فوق العاده ساده ای دارد و به راحتی قابل تهیه می باشد. زود آماده شدن این غذا یکی از مزیت های اصلی آن محسوب می شود. این نوع غذا بیشتر مناسب کسانی است که ذائقه خوبی برای غذای تند دارند. برای شروع طرز تهیه پکوره یا همان پاکورا هندی، ابتدا آرد سفید و آرد نخود را برای هوا دهی الک کنید. در ادامه دو آرد را با هم مخلوط کنید.

منبع : argamag

فروشگاه اینترنتی لوازم خانه و آشپزخانه برنتین

 

 


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *